Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Karaf 750 ml | wit

Item no: 102.05.03
€ 35,00 (inclusief btw)

Materiaal: keramiek, steengoed

Kleur: wit

Textuur: pigmenten zijn door de vloeibare klei gemengd waardoor de kleur door en door is. Een glazuur is aangbracht om het product te beschermen.

Gemiddelde afmeting: 
Ø 9 cm, hoogte: 23 cm
Inhoud: 750 ml

De producten zijn geschikt voor gebruik in magnetron en vaatwasser.

Deze tweede collectie van Archive Studio sluit qua vorm en kleur aan op de bestaande collectie, maar heeft een ribstructuur aan de buitenzijde. Omdat kleurpigmenten al in het beginproces worden vermengd met de nog vloeibare klei heeft zowel de binnenzijde als de buitenzijde een gelijke kleurtoon.

De donkergrijze producten zijn aan de binnenzijde voorzien van een beschermende glazuurlaag. De lichte producten hebben ook aan de buitenzijde een glazuurlaag, omdat deze kleurtonen gevoelig zijn voor vlekvorming. Ondanks het verschil in afwerking combineren de donkergrijze producten mooi met de lichte producten.

Alle producten worden op 1.200-1.250 °C afgebakken, de hoge temperatuur maakt de klei compact en het product duurzaam en sterk. Vanwege temperatuurverschillen in de oven ontstaan er mooie nuances in afmeting en kleur. 

De gehele collectie wordt met de hand vervaardigd in een werkplaats in Vietnam waar ambacht ten grondslag ligt aan productie. Omdat het vervaardigen van deze producten de lokale economie bevordert worden wij gesteund door de EU en zijn wij vrijgesteld van kosten voor invoer.

klik hier voor een overzicht van alle producten binnen deze collectie.

© 2018 - 2021 archivestudio.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel