VERZENDEN

Nederland (NL)
Nadat de bestelbevestiging en betaling binnen zijn, leveren wij de producten binnen 2-5 werkdagen. We bieden gratis verzenden bij een bestelling van
100 of meer. Voor kleinere orders brengen wij verzendkosten in rekening. Voor de exacte verzendkosten zie de tabel hieronder. 

Duitsland, België en Luxemburg (DE / BE / LU)
Nadat de bestelbevestiging en betaling binnen zijn, leveren wij de producten binnen 3-6 werkdagen. We bieden gratis verzenden bij een bestelling van 150 of meer. Voor kleinere orders brengen wij verzendkosten in rekening.
Voor de exacte verzendkosten zie de tabel hieronder. 

Europa zone 1 (IT / FR / DK / UK / AU / ES / SE)
Nadat de bestelbevestiging en betaling binnen zijn, leveren wij de producten binnen 4-6 werkdagen. We bieden gratis verzenden bij een bestelling van €200 of meer. Voor kleinere orders brengen wij verzendkosten in rekening.
Voor de exacte verzendkosten zie de tabel hieronder. 

Europa zone 1 omvat: Denemarken (excl. Groenland en Faeröer Eilanden), Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden. 

Europa zone 2
Nadat de bestelbevestiging en betaling binnen zijn, leveren wij de producten binnen 4-8 werkdagen. Voor zendingen naar landen in Europa zone 2 brengen wij verzendkosten in rekening. 
Voor de exacte verzendkosten zie de tabel hieronder. 

Europa zone 2 omvat: Alle andere Europese landen (excl. Rusland).

Wereld
Nadat de bestelbevestiging en betaling binnen zijn, leveren wij de producten binnen 5-15 werkdagen. Voor deze bestellingen brengen wij verzendkosten in rekening. 
Voor de exacte verzendkosten zie de tabel hieronder. 

Waarde van jouw bestelling€0 - 50€50 - 100€100 - 150€150 - 200€200 ->
NL €6,50 €3,50 gratis gratis  gratis 
DE / BE / LU €10,00 €7,50 €5,00 gratis  gratis 
IT / FR / DK / UK / AU / ES / SE €15,00 €15,00 €10,00 €5,00 gratis 
Europa zone 2 €20,00 €20,00 €15,00 €10,00 €10,00
Wereld €50,00 €50,00 €50,00 €40,00 €40,00

 

Extra informatie over de zendingen
De zendingen worden uitgevoerd door PostNL of DPD. Bij pakketpost ontvang je een track & trace code. 

We willen je er op attenderen dat bij het exporteren van de producten jij zelf aansprakelijk bent voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten in het land van bestemming. Hier kan sprake van zijn bij export naar landen buiten de EU.

 

RETOUR

Voorwaarden retour sturen
Binnen 14 dagen, rekenend vanaf de datum dat jij de producten hebt ontvangen, kunnen de producten zonder problemen worden geretourneerd of omgewisseld. Wanneer de producten in ongebruikte en originele staat zijn teruggestuurd en ontvangen, zullen wij een terugbetaling doen en/of het desbetreffende product omwisselen. 

Voor retour sturen volg je deze stappen:

1. Registreer jouw retour: Stuur een mail naar info@archivestudio.nl met het nummer van de bestelling, een beschrijving van de items en de reden van retour (indien je dat wil aangeven). Indien je een of meerdere items wil omwisselen, geef dan duidelijk aan welke items je waarvoor wil wisselen. 

2. Voorbereiding van het pakket: Stop de items terug in de originele verpakking, inclusief eventuele opvulmaterialen en plak het pakket goed dicht met tape. De producten moeten in originele staat bij ons aankomen, dus let goed op bij het inpakken.

3. Terugsturen: Selecteer een transporteur naar keuze en stuur het pakket naar het onderstaande adres. Wij raden aan een zending met tracking mogelijkheid aan te maken (track & trace). De verantwoordelijkheid en kosten voor het retour sturen liggen bij de koper.

Archive Studio / RETOUR
Vondelweg 70
3031 PW Rotterdam
Nederland


Wanneer wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij de producten valideren en zo snel mogelijk een nieuw product toesturen of jou een terugbetaling doen.

Voor tussentijdse vragen kun je contact opnemen: info@archivestudio.nl.

 

GARANTIE

Op alle Archive producten zit een garantie van twee jaar op fabricagefouten. Mocht er een probleem optreden na de garantieperiode van twee jaar dan zullen wij alsnog ons uiterste best doen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Alle Archive producten zijn handgemaakt en we willen jou er attent op maken dat kleine imperfecties voor kunnen komen. Vanwege temperatuurverschillen in de oven kunnen er ongelijkheden ontstaan in de afmetingen en kleur.

Mocht een van jouw producten afwijken in kleur of afmeting en ben je daar niet tevreden over, neem dan contact met ons op. Wij zullen in ons archief duiken en jou een beter passend item bieden.

De garantie dekt geen veroudering van het product bij normaal gebruik zoals krassen en vlekken. Kijk voor handige tips bij het lang mooi houden van jouw servies op ceramic care.

 

 

 

© 2018 - 2022 archivestudio.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel